Special Olympics skolen med allidrett


Vi håper du vil dele denne infoen til mange. Vi oppfordrer til en skikkelig delingsdugnad for vårt -idrett for alle- tilbud for barn i Storhall Karmøy på mandager fra 17-18. Dette er et tilbud vi ønsker at flere skal få vite om. Før påske trener vi 20.3. og 27.03. og etter påske 17.04. og 24.04., før vi tar vi sommerferie.
Praktisk Informasjon:
Special Olympics skolen er allidrett med aktiviteter og leker med bevegelse og samspill som Karmøy innebandyklubb har drevet siden 2019.
Navnet Special Olympics skolen har bakgrunn i at flere av trenerne på allidretten vår har spiller erfaring fra Special Olympics Winter World Games. Etter at vi i 2017 landet på flyplassen med gullmedaljer rundt halsen, har målet vært å inspirere andre til idrett og aktivitet.

Vi er ikke nøye med aldersgrensene, men utgangspunktet er barn fra 6-12 år. Vårt mål er å gi et aktivitetstilbud til barn som trenger ekstra oppfølging og vi forsøker derfor å være nok trenere til at dette er mulig.
Trenerne våre er:
- Spillere og trenere på superlaget vårt/Norges innebandy lag i Special Olympics 2017
- Ungdomstrenere med variert idrettsbakgrunn som ønsker å bidra til idrettsinkludering
- Voksne med relevant erfaring og ønske om å bidra til idrettsinkludering.

Vår allidrett er i utgangspunktet ikke foreldredrevet, men foreldre kan selvsagt delta i aktivitetene hvis ønskelig. Vi håper foreldre og nærpersoner vil bruke tiden på tribunen eller kafeen til å bli kjent med de andre voksne som er i følge med allidretts utøverne våre.
Det er ønskelig at barna stiller i gymtøy med innesko og drikkeflaske, men dette er ikke et krav.
Strukturen på treningene våre er i hovedsak:
-Hilserunde
-Musikk leker som “hode, skulder, kne og tå” og buggi-buggi.
-Hovedaktivitet som varier, med for eksempel hinderløyper, -stafetter, kasting, hopping, air track, kryping, klatring, balanse, lek med baller, innebandy og lignende.
-Frilek
-Skryterunde
Vil du ha informasjon om tilbudet? Ring Elling (922 67 762) eller Jan Olav (913 43 244)
VELKOMMEN

Tilbake til nyhetssiden