MIDLERTIDIG STOPP I TRENINGENE

På grunn av pandemien er det for tiden ikke treninger med Special Olympics skolen. Ta kontakt med kontaktpersonene nedenfor hvis dere har spørsmål. Når det blir endringer legger vi dette ut på https://www.facebook.com/specialolympicskarmoy

SPECIAL OLYMPICS SKOLEN SESONGEN 20/21

Vi tilbyr allidrett med tett oppfølging for barn i alderen ca. 6-12 år. Målet er å inkludere barn i Special Olympics sin målgruppe til felleskap og utvikling innenfor idrettsfamilien: THE REVOLUTION IS INCLUTION! 

Hovedtrener er Helene Eide som er fysioterapeut som også tar videreutdanning i barnefysioterapi. Også denne sesongen har vi fått med oss flere positive ungdommer som vil bidra som trenere, de fleste av disse er elever eller tidligere elever fra helse/barne og ungdomsfag ved Åkrehamn videregående skole. Som tidligere har vi også med oss enkelte spillere og trenere fra Karmøy IBKs «superlag». Alle vi som er med, ønsker å bidra til at barn i målgruppen skal få positive opplevelser og samtidig utvikle seg i den "motoriske gullalderen" 😊

Skolen bygger på Norges idrettsforbunds retningslinjer for idrettskoler og barneidrett, samt Special Olympics organisasjonen sine visjoner og verdier. I løpet av en time gjennomfører vi aktiviteter med fokus på lek og mestring. Det er ingen krav til forkunnskaper. Er du usikker på om dette passer for ditt barn, så ta kontakt eller kom å besøk oss i hallen. Barna stiller med vanlig gymtøy og gjerne en drikkeflaske.  

TRENINGSPLAN SESONGEN 20/21

Oktober

November

Desember

Januar

Februar

Mars

April

Mai

19.10.

2.11.

7.12.

Fri

1.02.

Fri

Fri

3.05

26.10.

9.11.

14.12.

11.01.

8.02.

8.03.

12.04

 


16.11.

Fri

18.01.

15.02.

15.03.

19.04.

 


23.11.

Fri

25.01.

22.02.

22.03

Fri

 

 

30.11.

 

 

 

Fri

 

 

NB! Siste dag før jul (14.12.) og sommeren (3.05) blir det en litt annerledes trening i hallen med avslutning og premieutdeling

Vi ønsker gjerne påmelding til Special Olympics skolen i forkant, men dette er ikke nødvendig. Foreldre/hjelpere til nye deltagere kan få innmeldingsskjema på trening.   

Påmeldingen med navn og alder på barnet sendes til:

helene.sjoen@gmail.com

Det er ingen «bindingstid» og tilbudet er gratis. Det er fortløpende inntak og barna trenger ikke være med hele sesongen. Barn som deltar i allidretten blir innmeldt i Karmøy IBK uten kostnad for familien. Barna er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.

Her kan du lese aktivitetsprogrammet høsten 2020:

Special olympics skolen 2020 høst - Helene program.docx

Vi følger idrettens Koronavettregler for allidrett, men det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme og at personer med selv milde luftveissymptomer ikke møter til aktiviteter.

Alle ledere/trenere tilknyttet tilrettelagt avdeling i Karmøy IBK må fremvise politiattest i henhold til idrettens regelverk.

Har du spørsmål kan følgende personer kontaktes:

Helene Eide mob 951 18 573 / helene.sjoen@gmail.com
Elling Allendes mob 922 67 762 / ellinghallendes@hotmail.com
Jan Olav Sørlie mob 913 43 244 (etter kl. 15. 00) / jos@solstein.no

Tilbudet er støttet av og samarbeider med klubbens sponsorer (se nettsiden vår), Karmøy kommune, Sparebankstiftelsen SR-bank, Norges bandyforbund, Folkepulsen og Rogaland idrettskrets. Klubben er på jakt etter flere samarbeidspartnere for at vi skal kunne utvikle tilbudet vårt, og fremdeles la tilbudet være gratis. Ta kontakt hvis du vil bidra. 

Vil du vite mer om vårt tilbud? Her kan du lese Karmøy IBKs Årsrapport 2019 tilrettelagt idrett.pdf

Velkommen :-) 

Hilsen oss i Karmøy Innebandy klubbLevert av IdrettenOnline