SUPERINNEBANDY

Karmøy Innebandyklubb har siden sesongen 2015/16 drevet med superinnebandy. Superlaget trener på mandager fra kl. 18.00-19.30 i Storhall Karmøy, hvor klubben leier treningstid.

Vi begynner treningene med felles oppvarming og basistrening. Så deler vi opp i grupper etter ferdigheter, og spiller innebandykamper og andre aktiviteter på små baner. Vi avslutter treningene med «skryterunde» og aktuell informasjon.

TRENINGSPLAN SUPERINNEBANDY 2020/21

22.02.

30.11.

Fri

NB! Siste dag før jul (14.12.) og sommeren (3.05) blir det en litt annerledes trening i hallen med avslutning og premieutdeling

Utøverne stiller i gymtøy og tar med drikkeflaske med vann. Alle får låne nødvendig utstyr. Deltagelse på treninger er gratis, men det er lagt opp til egenandel ved reiser og lignende. Klubben ønsker ikke at økonomi skal være en barriere for deltagelse i aktivitet  og har ordninger for hjelp til egenandel og lignende. Dette opplyser vi om i invitasjoner. Utøvere som ønsker å delta jevnlig på treninger vil bli innmeldt i Karmøy IBK uten kostnad. Klubben organiserer hvert år ulike dugnader, som vi oppfordrer våre utøvere med familier til å delta på. Vår tradisjonsrike glassengel blir hvert år solgt av våre utøvere og er en viktig inntektskilde for avdelingen.

Har du spørsmål om superinnebandy kan følgende personer kontaktes:

Elling Allendes mob 922 67 762 / ellinghallendes@hotmail.com

Jan Olav Sørlie mob 913 43 244 (etter kl. 15. 00) / jos@solstein.no

Er du i tvil om tilbudet passer for deg eller en av "dine"? Da er dere velkommen til å se på treningene våre. Fint hvis dere tar kontakt på forhånd, slik at vi vet om dere:-)

KIBK avdeling for tilrettelagt idrett skal tilby lystbetont idrettsaktivitet for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Aktiviteten skal foregå i et inkluderende, trygt, positivt og utviklende miljø. Trening og konkurranser skal så langt som mulig være tilpasset den enkeltes ferdigheter, slik at alle opplever mestring

Vi følger idrettens koronavettregler, men det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme og at personer med selv milde luftveissymptomer ikke møter til aktiviteter.

Alle ledere/trenere tilknyttet tilrettelagt avdeling i Karmøy IBK må fremvise politiattest i henhold til idrettens regelverk.

Tilbudet er støttet av og samarbeider med klubbens sponsorer (se nettsiden vår), Karmøy kommune, Norges bandyforbund, Folkepulsen og Rogaland idrettskrets. Klubben er på jakt etter flere samarbeidspartnere for at vi skal kunne utvikle tilbudet vårt, og fremdeles la tilbudet være gratis. Ta kontakt hvis du vil bidra.

Vil du vite mer om vårt tilbud? Her kan du lese Karmøy IBKs Årsrapport 2019 tilrettelagt idrett.pdf

Velkommen :-)

Hilsen oss i Karmøy Innebandy klubb