Smittevern og Oppstart

Postet av Terje Olav Hagen den 21. Aug 2020

Hei alle Innebandyspillere:) 

Da starter sesongen opp igjen etter hvert, lagsidene vil komme om oppstarts info så snart de klar for oppstart og vi ønsker alle velkommen igjen til en ny, kjekk sesong😊 Nedenfor er noen av de viktigste reglene for smittevern vi må ha når vi er i hallen:

- Alle må ha med eget utstyr. Køller og briller kan ikke lånes av klubben. (Klubben kan låne ut til de som ikke har utstyr, dette må lånes på en permanent tid inntil videre, dette blir avtalt med hver enkelt)

- Påmelding til treningene i Spond. Alle oppfordres til å melde seg på til treningene i forkant for å gjøre opptelling / oppdeling av grupper enklere for lagledere. De som ikke har Spond må føre lister på annet vis.

- Foreldre oppfordres til ikke å være inne i hallen, men ved behov må dere skrive navn og telefonnummer under påmeldingen til treningene .
(Dere kan så i tilfelle med fordel melde dere som "hjelpetrener" på aktuelle treninger- alltid greit med en hjelpende hånd til smittevern😉)

- Møt opp og vær klar for trening i god tid. Alle må registreres for oppmøte, sprite hender og holde seg samlet som lag/gruppe.

- Garderober er nå åpnet for bruk, men ønskelig at alle kommer ferdig i treningstøy. Husk å minne spilleren på å overholde 1 meters regelen i garderober.

- Er du syk blir du hjemme til du har vært symptom fri i 2 dager/ eller negativ covid19 test foreligger.

Det skal være en voksen representant over 18 år tilgjengelig i hallen til enhver tid.

Vi vil komme med beskjed fortløpende om reglene endrer seg.


Viser også til oppsatte treningstider på Karmøy IBK sin hjemmeside😊 og på lagsidene.

Ta gjerne kontakt med Terje Olav Hagen i styret ved spørsmål angående smittevern:
terjeoha@gmail.com 

Gleder oss til ny sesong, velkommen skal dere være (og vi tar selvfølgelig enda i mot nye medlemmer;))

Mvh 

Styret


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline